luni, 18 octombrie 2010

Make-up look - green clover


Cel de-al doilea machiaj,din colecția cea mai recentă,face parte tot din categoria machiajelor de seară și e creat după modelul "purple iris".De asemenea,e recomandat pentru serile de club/petreceri,și cred eu culoarea verde se potrivește perfect ochilor căprui/negri, de altfel și movul.

Poza de inspirație este cea de lângă,sub numele de "clover" adunată de pe deviantART.

Nici la acest machiaj nu am multe fotografii,și ca la cel mov nu am un close-up mai bun,sau oricare alt tip de poze..machiajul nu a fost realizat pentru blog,pentru că nu plănuiam deschiderea vreunuia pe atunci,precum am mai spus.
Voi încerca să ajung săptămâna asta sau the next one la zi cu postările.Primele postări sunt cu machiaje realizate acasă,aici nu am avut ocazia încă și lumina nu e tocmai bună-damn it!- dar curând îmi voi achiziționa o veioză de birou or something like that ,pentru că am mare nevoie .Și probabil când o voi cumpăra voi fi terminat cu machiajele de acasă .

2 comentarii:

  1. iii imi place f mult blogul tau,iti urez succes si cat mai multe lookuri la fel de frumoase ca acesta

    RăspundețiȘtergere
  2. foarte reusit lookul! ce mascara ai folosit? si daca iti amintesti, ce mascara ai folosit pentru lookul creat pentru concursul Andei Zelenca? :D

    RăspundețiȘtergere