joi, 21 octombrie 2010

Cosmetic review - Avon and Oriflame products

Astăzi voi face un review a 3 produse de la Avon și Oriflame și le-am ales pe preferatele mele de la cele 2 firme.


Primul produs este Translucent/Loose Powder de la Avon,a mea este în nuanța Fair.Mi se pare o pudră foarte bună și o folosesc zilnic pentru că nu încarcă pielea,dar acoperă destul de bine imperfecțiunile.Are 20g,un ambalaj ușor de manevrat și consistență ușoară,că doar e loose powder.Pentru fotografii sau machiaj de durată folosesc o pudră compactă,iar aceasta de la Avon mi se pare ușoară și simplă de purtat în fiecare zi.Prețul? Undeva între 20-30 lei,ești norocoasă dacă-l prinzi la ofertă,și relația calitate+cantitate - preț mi se pare rezonabilă.
Următorul produs este tot de la Avon și anume Perlele autobronzante din colecția Arabian Glow.Produsul l-am prins la ofertă,yeey!Și nu-mi pare rău că l-am achiziționat mi-a fost de mare folos vara aceasta.Nu conține o cantitate exagerată de particule strălucitoare și tocmai din această cauză am folosit perlele drept contur vara.Acum le folosesc ca autobronzant.Îl declar un produs bun,din același motiv ca în cazul pudrei.Raportul calitate+cantitate - preț este unul rezonabil,prețul este tot între 20-30 lei.Vânați-l la reduceri!
Acum trecem la Oriflame.Sunt multicele produse la Oriflame ieftine și bune,eu am ales doar 1 produs pe care îl folosesc zilnic,de altfel ca și celelalte 2 produse de mai sus.Acesta este tușul în nunața Black,se intitulează eyeliner stylo,adică e tip cariocă,și face parte din gama Oriflame beauty.De ce este un produs bun? Pentru că pe lângă faptul că e pretty affordable pentru toate fetele,prețul variază între 8-12 lei-dacă nu mă-nșel-,este, după părerea mea,printre cele mai bune tușuri tip cariocă.Nu se întinde,rezistă întreaga zi-dar nu este rezistent la apă- și este ușor de manevrat.E o bună investiție.



Cam atât pentru astăzi.Am ales produse de la 2 firme destul de cunoscute în România și accesibile tuturor.Sper că review-ul a fost de ajutor. Pe mâine!

3 comentarii:

  1. si mie imi plac perlele de la Avon din colectia Arabian Glow:P..se vad yummy pe pometi;))

    RăspundețiȘtergere
  2. NICE REVIEW AND THX FOR THE RECOMMENDATIONS, I LOVED IT!
    XOXO

    www.ohmyvogue-blog.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  3. great review and nice cosmetics!!!ador perlele autobronzante din colectia Arabian Glow...love them!

    RăspundețiȘtergere