duminică, 24 octombrie 2010

Make-up look - Nature colors + giveaways

E frumos afară.S-a încălzit remarcabil,deși asta se întâmplă doar în timpul zilei,pentru că de cum se lasă seara poți spune că e iarnă fără fulgi..Ciudată vreme.


Și fiindcă e frumos afară mi-am zis să vă încânt privirile cu un machiaj viu.E printre cele mai recente machiaje,dar nu e ultimul din seria machiajelor realizate acasă.Machiajul a fost inspirat de o fotografie culeasă de pe deviantART(acolo găsesc cele mai bune fotografii pentru machiaje).Așadar,here it is!(click pentru a o mări)



O duminică plăcută să aveți!

sâmbătă, 23 octombrie 2010

Song of the week + giveaway from Cheeky Beauty

Brief post for today!
Melodia săptămânii este : Coldplay - Fix you .Știu,e destul de veche,mai exact mai bine de 3 ani,însă melodia asta e minunată.Nu am putut rezista tentației de a o numi : melodia săptămânii.
Aaand Cheeky Beauty's giveaway!Cheek her out.
Have a nice weekend!

vineri, 22 octombrie 2010

OOTD of a star & Picture of the day


Azi m-am gândit să postez un outfit al unei vedete,destul de cunoscute worldwide,și anume Lauren Conrad,protagonista serialului The Hills,binecunoscutul serial.Deci,Lauren Conrad:













Precum se vede,fularele mari sunt foarte in toamna asta,dar și iarna,ca de altfel și colanții și cizmele lungi-de preferat over-knee,dar depinde și de înălțime  fiecărei persoane în parte-.

Și acum picture of the daaay!



 I looove horses!
Atât pentru astăzi pentru că e final de săptămână și a fost o săptămână grea și implicit o zi grea și sunt extrem de obosită.Vă doresc tuturor un sfârșit de săptămână minunat! (Have a greate weekend! ) Pe mâine!

joi, 21 octombrie 2010

Cosmetic review - Avon and Oriflame products

Astăzi voi face un review a 3 produse de la Avon și Oriflame și le-am ales pe preferatele mele de la cele 2 firme.


Primul produs este Translucent/Loose Powder de la Avon,a mea este în nuanța Fair.Mi se pare o pudră foarte bună și o folosesc zilnic pentru că nu încarcă pielea,dar acoperă destul de bine imperfecțiunile.Are 20g,un ambalaj ușor de manevrat și consistență ușoară,că doar e loose powder.Pentru fotografii sau machiaj de durată folosesc o pudră compactă,iar aceasta de la Avon mi se pare ușoară și simplă de purtat în fiecare zi.Prețul? Undeva între 20-30 lei,ești norocoasă dacă-l prinzi la ofertă,și relația calitate+cantitate - preț mi se pare rezonabilă.
Următorul produs este tot de la Avon și anume Perlele autobronzante din colecția Arabian Glow.Produsul l-am prins la ofertă,yeey!Și nu-mi pare rău că l-am achiziționat mi-a fost de mare folos vara aceasta.Nu conține o cantitate exagerată de particule strălucitoare și tocmai din această cauză am folosit perlele drept contur vara.Acum le folosesc ca autobronzant.Îl declar un produs bun,din același motiv ca în cazul pudrei.Raportul calitate+cantitate - preț este unul rezonabil,prețul este tot între 20-30 lei.Vânați-l la reduceri!
Acum trecem la Oriflame.Sunt multicele produse la Oriflame ieftine și bune,eu am ales doar 1 produs pe care îl folosesc zilnic,de altfel ca și celelalte 2 produse de mai sus.Acesta este tușul în nunața Black,se intitulează eyeliner stylo,adică e tip cariocă,și face parte din gama Oriflame beauty.De ce este un produs bun? Pentru că pe lângă faptul că e pretty affordable pentru toate fetele,prețul variază între 8-12 lei-dacă nu mă-nșel-,este, după părerea mea,printre cele mai bune tușuri tip cariocă.Nu se întinde,rezistă întreaga zi-dar nu este rezistent la apă- și este ușor de manevrat.E o bună investiție.



Cam atât pentru astăzi.Am ales produse de la 2 firme destul de cunoscute în România și accesibile tuturor.Sper că review-ul a fost de ajutor. Pe mâine!

miercuri, 20 octombrie 2010

Movie review

Hey,there!
Precum am menționat în postul trecut,am revenit cu un movie review.Filmul săptămânii este: Inception(2010).
Am fost cu adevărat fascinată de film și nu exagerez când spun că Inception se dovedește a fi un film foarte bun.Te lasă fără respirație încă de la început și  chiar după ce filmul ia sfârșit,speechless!
Săptămâna trecută am fost la cinema cu un prieten și am ales să vizionăm Inception,însă fără să fi avut nici cea mai mică idee cam cât de bun ar fi el.Poate tema centrală a filmului nu m-a cucerit în întregime,nu este una din temele preferate,însă construcția subiectului,a filmului în sine și tehnica m-au dat pe spate.Ca și actorii  de altfel,great perfomances!
Personajul principal e Leonardo diCaprio,și pe lângă binecunoscutul "Titanic*"(1997) cu care m-a cucerit-film pe care de altfel îl vizionez de fiecare dată cu mare plăcere-se alătură și "The Aviator*"(2004) și "Shutter Island*"(2010),așadar personajul avea un plus încă de la început.Printre personajele secunde se află actrița Ellen Paige,care a jucat în "Juno*",are un șarm și caracter aparte,iar în Inception și-a jucat foarte bine rolul.Alături de Ellen,la aceiași categorie de personaje se numără Joseph Gordon-Levitt,actorul din "500 Days of Summer*" și "Hesher*",un actor frumos și prea puțin apreciat,aș spune eu.
Acum că am enumerat personajele,să vă povestesc puțin generalitățile filmului.Se recomandă a fi un thriller,cu elemente SF și presărat cu puțină dramă și mister.Are 148 de minute,a apărut în România pe 30 iulie anul acesta și deja are nota 9,1 pe IMDb ceea ce îl clasează în top 250(topul celor mai apreciate filme din lume de-a lungul timpului) pe locul 4,hurray!Să nu uit,directorul și scenaristul este unul și același Christopher Nolan,binecunoscutul director al lui "Batman Begins*" și "The dark knight*".
Cam atât,nu vreau să dezvălui mai multe.Filmul încă rulează în cinema-uri,pentru mai multe informații accesați IMDb -ul și aveți aici Trailer-ul oficial al filmului.Mergeți la cinema,merită!
Notă : Steluțele(*) reprezintă modul de a accentua faptul că filmele menționate sunt filmele vizionate de mine.Aceste filme nu sunt singurele filme ale actorilor și respectiv,directorului,ci doar filmele pe care,din nou, le-am văzut.

marți, 19 octombrie 2010

Haul : Hair products



Astăzi m-am hotărât să fac un haul prin care să prezint produsele pe care le folosesc pentru păr.De fapt,acest haul conține și câteva caracteristici ale unui review,însă nu va fi un review..cel puțin ,nu astăzi :D

Așadar,voi începe cu primul produs,și anume obișnuitul șampon.După îndelungi căutări și încercări am ajuns și la un șampon pe care nu l-am folosit niciodată până acum nu demult.Am auzit multe despre el înainte,însă nu mi se părea a fi ieșit din comun cu absolut nimic față de celelalte,însă într-un final m-am hotărât: "fie ce-o fi!",mi-am zis,și l-am cumpărat.Șamponul este Elseve(de la L'Oreal,Paris) Nutri-gloss.L-am luat pe cel pentru strălucire pentru că am impresia că părul meu își pierde din strălucire,și atunci trecem la fapte .. Se intitulează în felul următor : "Elseve Nutri-Gloss: Strălucire de oglindă,atingere de cașmir."Conține perle și proteine menite să redea strălucirea și suplețea părului,de asemenea formula lui hrănește și întărește firul de păr.

So,Elseve nutri-gloss,400 ml,preț: 14,25lei.Hope it works!
Următorul este balsamul de păr,și fiindcă aveam nevoie de unul nou mi-am permis să încerc unul din balsamele din gama profesională Syoss.Balsamul pe care l-am cumpărat poartă numele de Repair Therapy,pentru păr uscat și deteriorat.De altfel,pentru a nu amesteca toate produsele în păr fără nici cea mai mică relevanță între ele,balsamul e compatibil pentru shiny hair(păr strălucitor)..asta dacă șamponul își face treaba. Deci,Syoss Repair Therapy,500 ml,preț : 18,5 lei.



Un alt produs este masca de păr.Pe care o folosesc o dată/săptămână,nu de alta dar pentru a-și face efectul are nevoie de 30 de minute și rareori îmi permit să pierd o oră întreagă în baie.Masca despre care vorbesc este o mască pentru păr normal, regerenatoare, de la Kallos Hair Care.Numele "mic" este Frutta,pentru că masca e "pe bază de amestec de hidroacizi naturali proveniți din fructe și legume".De fapt,masca e mai mult decât o mască,e un tratament,are o consistență ușoară și miroase delicios.
Așadar,Kallos Frutta,800 ml, preț: 18 lei(dacă nu mă înșel).
Următoarele produse le prezint împreună,pentru că le folosesc împreună.Și anume : uleiul de ricin și serul de vitamina A.Le folosesc la tratament pentru păr tot once a week,pentru vârfuri deteriorate.Prețul uleiului de ricin a fost 5 lei,iar serul e de la Biofarm și am dat 3 lei sau 2,5 lei,nu-mi amintesc exact.

 Țin să menționez că am numit acest post "haul" întrucât produsele au fost achiziționate la începutul lunii,adică la scurt timp după venirea mea în Cluj.Acesta fiind motivul pentru care le-am inclus într-un haul.
Acestea fiind spuse și produsele prezentate,merg să fac repede o băiță pentru a grăbi review-ul produsele :D
See you 2mrw!

luni, 18 octombrie 2010

Make-up look - Fields of gold

Among the fields of gold...

Următorul machiaj a fost inspirat de melodia  Evei Cassidy - Fields of gold, superbă melodie.
La acest machiaj am schimbat puțin modelul,nu mai e obișnuitul smokey look în care predomină o singură culoare în diferite nuanțe.Evident,aici culoarea care predomină este auriul -gold- și pentru a transforma machiajul în unul pentru night-time am adăugat olive.
Eyeliner-ul lipsește la acest look și poate acesta este un motiv pentru care ar putea fi purtat și în timpul zilei,cred eu.
Face parte din aceiași colecție,ca și celelalte 2 look-uri, a fost realizat acasă și nu există fotografii mai bune..
I'll do my best,când voi începe machiajele aici-la Cluj-,să fac fotografii de toate felurile să nu mă mai plâng că nu am.

Make-up look - green clover


Cel de-al doilea machiaj,din colecția cea mai recentă,face parte tot din categoria machiajelor de seară și e creat după modelul "purple iris".De asemenea,e recomandat pentru serile de club/petreceri,și cred eu culoarea verde se potrivește perfect ochilor căprui/negri, de altfel și movul.

Poza de inspirație este cea de lângă,sub numele de "clover" adunată de pe deviantART.

Nici la acest machiaj nu am multe fotografii,și ca la cel mov nu am un close-up mai bun,sau oricare alt tip de poze..machiajul nu a fost realizat pentru blog,pentru că nu plănuiam deschiderea vreunuia pe atunci,precum am mai spus.
Voi încerca să ajung săptămâna asta sau the next one la zi cu postările.Primele postări sunt cu machiaje realizate acasă,aici nu am avut ocazia încă și lumina nu e tocmai bună-damn it!- dar curând îmi voi achiziționa o veioză de birou or something like that ,pentru că am mare nevoie .Și probabil când o voi cumpăra voi fi terminat cu machiajele de acasă .

duminică, 17 octombrie 2010

Purple iris - make-up look

Voi începe cu look-ul care a fost cel mai solicitat și cel mai lăudat.Și anume: purple iris.Alături de machiaj se află și poză de inspirație.E printre primele machiaje realizate după o lungă pauză.
Modelul acesta de machiaj mi se pare cel mai simplu de realizat și se încadrează bineînțeles la machiaje de seară.E prea heavy pentru daytime.În opinia mea,machiajul ar completa perfect o ținuță simplă.L-aș recomanda pentru club/petreceri-majorate,zile onomastice- și l-am realizat cel mai des pentru nunți.
Nu am obiceiul să fac poze cu etapele sau să le explic și să menționez produsele folosite,dar la cerere aș putea face și asta.Însă acum la primele postări îmi este mult mai greu fiind machiaje din urmă.
La acest machiaj nu am multe fotografii și printre puținele care sunt nu există una cu un close-up mai bun sau cu ochii închiși ori cu fața.My mistake,pe atunci nu plănuiam deschiderea vreunui blog :) Dar,from now on,machiajele vor împlini toate cerințele,sper :D
 Pe data viitoare! >:D<

Ca orice început..

Heei!

Mă numesc Alina-but you can call me as well Akari- și precum spune și descrierea sunt studentă în anul I la jurnalism,UBB -Cluj,însă sunt originară din Siret(Suceava).I know,departe de casă,dar Clujul a devenit a doua mea casă încă de anul trecut când l-am văzut prima oară.Clujul e locul care mă împlinește pe toate planurile,for now.
Sunt fascinată de dans(dans modern și sportiv) și am câțiva ani experiență în acest domeniu.Cânt foarte des și celor din jur le face plăcere să mă asculte cântând.Am dansat pe scenă de foarte multe ori,însă de cântat doar o singură dată și asta când eram tinerică,și găsesc dansatul pe scenă mai ușor și puțin solicitant decât cântatul,in my opinion..Am trac față de public,grupuri mari de oameni necunoscuți și de aceea nu voi îndrăzni-cred eu- vreodată să cânt pe scenă.
Altă pasiune de-a mea,mai nou a înlocuit dansul,este make-up-ul.Mă joc cu pasiunea asta a mea de vreo 4 ani încoace,la început era o culoare,mai apoi 2 culori & so on până am ajuns să folosesc atât de multe culori pe machiaj încât să nu-mi mai pese câte sunt,ci cum iese machiajul.Primele machiaje au fost încercate pe mama,bineînțeles,apoi pe prietene,than pe cunoscuți și acum pe necunoscuți :D Mulți mi-au apreciat muncă și încă mi-o apreciază,așadar încurajată de prietene și colege de la facultate mi-am deschis blog,în speranța că voi aduce ceva nou și voi impresiona prin originalitate.M-am "afundat" în domeniul make-up și beauty de aproximativ 2 ani și de atunci îmi este greu să mă despart de tot ce înseamnă aceste lucruri.

Pentru început voi posta machiajele din urmă și încet,încet le voi aduce la zi pe toate.Pe lângă make-up looks,vor mai fi postări cu hauls,reviews,fashion &beauty-related și,bineînțeles music related și câteodată,movie related.Sper să vă cuceresc ochii și să vă fur zâmbete la fiecare postare.
Welcome to Akari's world! Enjoy.