joi, 25 noiembrie 2010

Niiinge! +make-up look

Daa!Ați citit bine.Azi la Cluj ninge! Și în momentul de față ninge și e superb,mai mare bucurie nu mă putea întâmpina în dimineața asta.M-am trezit și ochii mi s-au îndreptat înspre geam și am zărit în curte cuiburi de zăpadă pe brazi: magnific!Sunt foarte fericită că ninge,abia aștept sărbătorile și abia aștept să merg acasă,pentru că iarna e foarte frumoasă în Bucovina :D
Acum să trecem mai departe.
Nu am postat ieri,deși plănuiam,dar timpul nu mi-a permis.Teme,teme și iar teme..și astăzi tot teme,dar mi-am zis să fur puțin din timp să împărtășesc bucuria cu cele care iubesc iarna,ca și mine :D Și cu ocazia asta să mai public un make-up look.
Look-ul de astăzi este mai vechi,deși am o colecție nou-nouță n-am apucat să editez absolut nimic,din păcate.Și am ales acest look pentru că are o tentă de albastru ce mă duce cu gândul,din nou,la iarnă! ;))
În acest weekend plănuiesc să creez câteva look-uri,și sper din suflet că voi reuși și nu va interveni altceva.So..take a look!
(click pe imagine pentru a mări)

12 comentarii:

  1. Yeey! Să ningă! când merg acasă să mă pot da cu sania ;))

    RăspundețiȘtergere
  2. very pretty look :) I love the blue underneath the eyes

    RăspundețiȘtergere
  3. Imi place mult machiajul si imi place claritatea imaginilor. Le faci la lumina zilei? Cu ce aparat iti faci pozele, daca nu te superi?

    Pup!

    RăspundețiȘtergere
  4. @Sara H. : Thank youu! >:D<

    @Alexandra: Mulțumesc :* Fotografiile sunt făcute,de ce mai multe ori,la lumina zilei.Iar aparatul e digital și vechi:sărmanul!E un Panasonic DMC-LS80 cu 8,1 mp.Are 3 ani,dar încă funcționează.Toată lumea îmi laudă calitatea fotografiilor..contează foarte mult lumina,pe lângă alți nenumărați factori setați din aparat.(ce-i drept am făcut și câteva cursuri de fotojurnalism într-o tabară acum 2 veri,posibil să mă fi ajutat mai mult decât cred eu:D )

    RăspundețiȘtergere
  5. Vai cat de frumos! ♥ SI eu, ca si celelalte fete, ADOR calitatea pozelor! ♥
    Ce fain ca ningeee!!! Parca fara ninsoare sarbatorile nu mai sunt aceleasi :D.
    Sper sa ninga si pe-aici pe la mine :D.

    RăspundețiȘtergere
  6. @Chatte : Mulțumesc frumos!
    Va ninge sigur și pe la tine.Nu știu cât de curând,dar sigur va ninge;)) Am înțeles că vremea rece ține doar 2-3 zile,apoi va fi din nou"primăvară".Trag speranțe că nu va fi așa..

    RăspundețiȘtergere
  7. Intr-adevar, a nins la Cluj!
    Machiajul e foarte frumos!

    RăspundețiȘtergere
  8. That looks GORGEOUS!!! Check out my blog, comment, follow :) www.msmadeulook.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  9. Este foarte frumos si tu ai ochii frumosi...felicitari!

    RăspundețiȘtergere